Hero billede

Miljø

 


Elektro Protect Denmark har største fokus på kvalitet, prisen og leveringstiden - men så sandeligt også miljøet! Enhver kemisk fabrik bør have visse interne regelsæt for at tilgodese naturen samt medarbejderes trivsel og sunde arbejdsmiljø....

Vand 1 - forbrug

Både Elektro Protect Denmark og Dansk Affedtnings Industri bruger mængder vand til mellem- og slut skylninger i de respektive processer. I gamle dage måtte fabrikerne blot udlede disse mængder nu forurenet vand i åer og søer, dette er imidlertid ikke tilfældet mere, ej heller lovligt. Det samlede vandforbrug forsøges minimeret så meget som teknisk muligt, årligt :) 

Vand 2 - spildevand

Elektro Protect Denmark bejdser og passiverer årligt store mængder rustfrit stål. Når disse emner spules rene i rent vand, vil vandet bliver forurenet. Dette iøvrigt meget sure (ph værdi 1) spildevand vil bestemt ikke være det rene saftevand at bortlede direkte i naturen, og dette er ej heller lovligt. Derfor opsamles det spildevand i dertil egnede buffertanke. Her bearbejdes det sure spildevand ad flere trin således at 80% af vandet kan genbruges, 20% til destruktion på af myndighederne godkendte behandlingsanlæg i DK og Tyskland.

Dansk Affedtnings Industris spildevand er ofte "bare" betegnet som værende olie forurenet vand. Det kræver INGEN særlig forarbejdning inden det sendes videre, dog skal det stadig opsamles pinligt korrekt og opbevares i buffertanke indtil en af myndighederne godkendt aftager afhenter dette spildevand - Husk på at én dråbe olie er nok til at forurene 1000 liter grundvand i let grad!

Et sundt arbejdsmiljø giver trivsel og gode betingelser for at yde optimalt på sit arbejde - dag for dag - år efter år. Hos Elektro Protect Denmark og Dansk Affedtnings Industri lægges der stor vægt på at personlige værnemidler er af højeste kvaliteter, udsugning er mere end tilstrækkelig, kvaliteten af de kemikalier vi bruger er høj SAMT at de externe samarbejdspartnere og leverandører vi har valgt at benytte også har et højt miljøfokus...

Vi bruger 3M masker, friskluftmasker samt ansigtsskærme, da dette har en god kvalitet og amerikanerne bag har stort fokus på stadig udvikling til gavn og beskyttelse for os alle :) Vi bruger Scan Black handsker da disse er godt syre resistente og holder længere end de fleste andre mærker. Syren som vi bruger er blot 70 sekunder om at gennempenetrere menneskelige øje, derfor råder vi over mange øjnskyller stationer rundt om på fabriksanlæggene - alle leveret af Denios A/S i Fredericia.....deres øjnskyllere er effektive og gode, det ER efterprøvet her på fabrikken :) Se endvidere http://www.denios.dk for mere information om øjnskyllere, personlige værnemidler, skiltning, afmærkning, miljøcontainere osv. osv.

Elektro Protect Denmarks ialt 2 fabriksanlæg som godkendte af myndighederne og så er det DIN garanti for en leverandør af moderne overfladebehandling som lever op til gældende lovgivning vedr. miljø hele tiden - år efter år :)

Få et skræddersyet og uforpligtende tilbud

Udfyld denne formular, for at modtage et opkald fra os, hvor vi kan aftale et tilbud, som passer præcis til dine behov.

Ved henvendelse accepterer jeg, at Elektro Protect Denmark må kontakte mig telefonisk og over SMS. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Indlæser kort..

Vi bruger cookies for at forbedre dit besøg på vores hjemmeside. Læs mere

Accepter