Hero billede

Poul Søndergaard - personen bag Elektro Protect Denmark

Poul Søndergaard, 37, er en frisk ung mand med forretningssansen på rette sted :)

Som 16-årig og ivrigt skruende i knallerter og arbejdende som fejedreng hos Jørgen som ejede JNS Produkter ApS i Arnborg (se http://www.jns-produkter.dk) fik jeg for første gang idéen om, at jeg engang ville arbejde med STÅL og metaller :)

I 2000 tog jeg smede grundforløbet og svejsekurser på landets største tekniske skole, Århus Tekniske Skole som huser 1100 elever....en herlig tid i storbyen mindes, men jeg fuldførte ikke forløbet da jeg ikke skulle være smed, blot vide hvordan arbejdet udføres og hvordan man betjener en svejser - det lærte en gammel Danyard svejser mig iøvrigt alt om på Århus Teknisk Skole, så idag er min foretrukne svejser en ældre Italiensk Parva Rhino elektrodesvejser....den er købt som ny i 2001 og har fulgt mig trofast sidenhen..har bl.a. opsvejset kranbaner og fabriksinventar med denne svejser som kører op til 160 amp.

I 2001-2003 tog jeg uddannelsen til økonom på højniveau med speciale i eksport og eksportsalg. Det var DEN uddannelse jeg følte gav mig fornødne ballast og viden om penge til at kunne drive en sund og fornuftig forretning. Denne uddannelse gør mig ikke nødvendigvis til den bedste aktør i verden, men gør at jeg har et godt syn på forretninger og gensidige samarbejder, ligesom den uddannelse gør at man som kunde hos Elektro Protect Denmark kan vide sig sikret en leverandør iaften, om 1 år ja sågar om 30 år - fordi jeg har styr på økonomien - dette er DIN sikkerhed for en god og forretningsmæssig sund leverandør for fremtiden :)

 

Få et skræddersyet og uforpligtende tilbud

Udfyld denne formular, for at modtage et opkald fra os, hvor vi kan aftale et tilbud, som passer præcis til dine behov.

Ved henvendelse accepterer jeg, at Elektro Protect Denmark må kontakte mig telefonisk og over SMS. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Indlæser kort..

Vi bruger cookies for at forbedre dit besøg på vores hjemmeside. Læs mere

Accepter